Uutiset

Nuoret ja velka: 28 ikävuoden jälkeen velkataakka alkaa painaa

Talouselämässä oli mielenkiintoinen artikkeli, jossa kerrottiin sosiologijoukon tekemästä tutkimuksesta. Tutkimuksen mukaan velkaraha itse asiassa kasvattaa ihmisen itsetuntoa, jos hän on 18-27 vuotias. Mitä suurempi laina, sitä parempi itsetunto.


Pikalainoja yli 15 tonnin edestä tyttöystävän nimiin – törkeä petos

Pikalainoja yli 15 000 euron edestä tyttöystävänsä puhelimella ottanut espoolaismies on tuomittu vuoden ehdolliseen vankeuteen.

Pikalainoissa pieni porsaanreikä

Aamulehti uutisoi vuoden 2010 lakimuutoksesta, jonka myötä pikavippien ottaja saattaakin päästä yllättäen pois kurimuksesta. Millaisesta porsaanreiästä on kyse? Me otimme selvää.


Vippikierre: Joskus se iskee julkkiksillekin

Nyt on Idolsista tunnettu Idols-Tiiakin joutunut ikävään vippikierteeseen. Iltalehden artikkelin mukaan, Tiia Laukkanen, joka hurmasi tuomariston ja katsojat Rovaniemen koelauluissa, on joutunut vippikierteeseen. Tiia on joutunut käräjille asti, sillä OK Perintä Oy on vienyt velka-asiat oikeuteen asti.

Vippi-laina.fi

Vippi-laina.fi on tarkoitettu täysin arkipäiväisten menojen kattamiseen, silloin kuin omat rahat eivät hetkellisesti riitä. Välillä kuluja on vaikea arvioida etukäteen ja joskus yllätyksiäkin sattuu matkan varrelle. Vippi-laina tarjoaa palvelun kulujen lyhytaikaiseen rahoittamiseen.


Rahapuu

Tällä kertaa raha kasvaa puussa, nimittäin Rahapuussa. Rahapuu-palvelusta voit hakea lainaa 50-200 euroa – laina-aika on aina 14 päivää. Vaatimuksena on korkea 25 vuoden ikä ja häiriöttömät luottotiedot. Laskut ja kuukausittainen palkka eivät aina kulje käsi kädessä. Joskus pikalainan tarve yllättää tarkankin taloudenhoitajan. Rahapuun pikavippi eli pikalaina tarjoaa tilapäisen avun aikuisen ihmisen rahantarpeeseen.

Vippiluotto

Vippiluotto tarjoaa lainaa aina 60 eurosta jopa 1000 euroon saakka. Laina-ajat ovat pitkiä, sillä saat lainallesi maksuaikaa 30-60 vuorokautta.


Hymylaina

Hymylainalta saat lainoja 50 euron välein aina 50 eurosta 300 euroon asti. Maksuaikaa saat lainallesi 7-28 päivää. Sinun tulee olla yli 19-vuotias Suomen kansalainen ja sinulla pitää olla suomalaiset nettipankkitunnukset. Takaisinmaksuajan voi onneksi valita yhden päivän tarkkuudella, joten sinun ei tarvitse lainata rahoja 14 päiväksi mikäli haluat maksaa lainan jo 9 päivän kohdalla takaisin.

Pikavippilaina-laulu

Lord Est huvittaa, hymyilyttää ja ärsytää laulullaan pikalainoista:


OPR-Vakuus Oy – Pikavippi kannattaa: Teki taas haamutuloksen!

Pikavippifirmat senkun vaan porskuttavat: PikaVippi.fi, Everyday ja Ostosraha.fi -palveluita pyörittävä OPR Vakuus Oy on tehnyt todella kovan, noin 2,2 miljoonan euron, tuloksen. Balance Consultingin tekemien nopeiden laskelmien mukaan OPR-Vakuuden tämän vuoden tulos ylittää viime vuoden tuloksen lievästi.